napfelkelte

Kihívás! Simítsátok ki az idegeiteket 3 hét alatt

A stressz észrevétlenül átveheti az irányítást a hétköznapjaitokban. Néha egyszerűen nincs magyarázat arra, miért szorongtok, és miért vagytok egyfolytában idegesek. A rohanó mindennapok önmagukban elegek ahhoz, hogy stressztől remegő idegbajosokká váljatok. Most azonban tehettek ellene.

Mindössze három hetet kell szánnotok rá a Popsugar szerint, és minden egyes nap csak némi apróságot kell tennetek azért, hogy egy kicsit jobban legyetek, és egy súllyal kevesebb nyomja a vállatokat. Nem kell nagy dolgokra gondolnotok, tényleg csak apróságok ezek, ám annál hatásosabbak. Vágjatok bele a stresszmentes kihívásba, mondom, mit kell tennetek.

  1. nap: Szerezzetek be egy felnőtt színezőt, és színezzetek ki egy egész oldalt. Köztudott, hogy nyugtatja az idegrendszert! Ha mókás kedvetekben vagytok, pénisz-színezőt is vehettek!
  2. nap: Végezzetek légzőgyakorlatokat! Lélegezzetek ki és be lassan, hosszan, majd vegyetek nagy lélegzetet, és tartsátok bent hosszan. Ezt végezzétek el többször, 10 percen keresztül, vagy amíg jobban nem érzitek magatokat.
  3. nap: Állítsatok össze egy playlistet a kedvenc zenétekből, és hallgassátok végig!

További tippekért irány a Vous oldala

Forrás:
istock.com