sültcsirkecomb

Minden, amit tudni kell a diétázók kedvencéről, a csirkéről

Roston sült csirkemell, bundás csirkecomb, töltött csirke, fűszeres csirkeszárny vagy tejfölös csirkepaprikás – rengeteg módon elkészíthető ez a remek szárnyast. Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

A csirkét sokan kedvelik, mások inkább kerülik – ugyanazért. Sovány, fehér húsa gyerekek ésdiétázók kedvence, semleges íze miatt jól variálható és rengeteg módon felhasználható, nem mellesleg árban is az egyik legbarátibb alapanyag a húsfélék közül. A karakteresebb ízek kedvelői éppen a soványsága és semleges íze miatt kerülik, és választják inkább a cupákosabb, zsírosabb vörös húsokat. Pedig jól fűszerezve, pácolva igazán remek fogásokat készíthetünk csirkével.

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására, irány a Vous oldala!

Forrás:
Pixabay