egészséges étkezés

Véget ért a diabetikusrecept-verseny, MÉG IDÉN!

„Főzni bárki tud!” – hangzott el az ikonikussá vált mondat a L'ecsó című rajzfilmben és nálunk is, egy hónappal ezelőtt. Édes gondolat volt ez, és igaz. A pályázók receptjei között voltak ínycsiklandó sütemények, isteni főételek és persze mind diabetikus. 

Véget ért első receptversenyünk, ahova rengeteg, jobbnál jobb recept érkezett. Végül a zsűri – Takács Nóra szépségszakértő, Bio Gabi élelmiszermérnök és a 21 NAP – Pont neked program szakértője és Zimre Kriszta, a Cookta.hu főszerkesztője – teljes egyetértésben állapította meg a sorrendet. A top 3 receptet meg is mutatjuk.

1. HELYEZETT – Mindenki barátja gofri 

A recept beküldője: Zirnstein Zita

Zita nyereménye egy PONTI ajándékcsomag és egy 50 000 forint értékű High Care Cosmetics szalonkezelés kupon, melyet több vidéki nagyvárosban is be lehet váltani.

A mindenki barátja gofri receptjét hamarosan olvashatjátok itt nálunk. Addig is, ha szeretnétek még több finomságot ellesni a receptverseny győztesétől, akkor irány a The Puur blog

Forrás:
Zirnstein Zita

2. HELYEZETT – Mindenmentes kókuszos kölesgombóc

A recept beküldője: Putóczki Gáborné 

A második helyezett nyereménye egy PONTI ajándékcsomag és egy 23 750 forint értékű Guerlain Paris parfüm. 

Ha kedved támadt főzőcskézni, akkor készítsd el a kókuszos kölesgombócot, melynek receptjét ITT elolvashatod!

Forrás:
Putóczki Gáborné 

3. HELYEZETT – Csíkos chiapuding

A recept beküldője: Pintér Alexandra 

Alexandra nyereménye pedig egy PONTI ajándékcsomag!  

Mi sem természetesebb, minthogy a csíkos chiapuding receptjét is elhoztuk, ITT megnézheted! 

Forrás:
Pintér Alexandra

Gratulálunk minden résztvevőnek, a nyerteseknek meg pláne! A díjazottokat e-mailben értesítjük és egyeztetjük velük a további teendőiket. Köszönjük a sok-sok diabetikus receptet. Jó volt látni, mennyi lelkes és kreatív szakács él közöttünk! :)