Alma-diéta: @-3 @kg @5 @nap @alatt!

Új értelmet nyertek a kajafotók: egy kép elárulja, mennyi kalóriát eszel meg

A fogyni vágyók egyik legnagyobb mumusa a kalória, képesek percekig bogarászni a termékek oldalán, abban mennyi is található. A nap folyamán folyamatosan adogatják össze az értékeket, vagy az is lehet, hogy már napokkal korábban összeállítják a menüsort a kívánt kalóriaérték szerint. Ám most itt egy újdonság, amely nagyban megkönnyíti azoknak az életét, akiknek a matek nem, viszont a kalóriamennyiség fontos.

Ha azt a szót halljuk, hogy kalória, rögtön a fogyókúra jut eszünkbe, azonban ez az érték van, akinek a cukorbetegsége, és van, akinek csak szimplán az egészéges táplálkozás miatt fontos. Különbözőképp vezethető a napi bevitt mennyiség, összeadogathatod mondjuk a telefonod jegyzettömbjében, a határidőnaplód hátuljában, így folyamatosan figyelheted, mikor éred el a maximumot.

Viszont könnyen előfordulhat, hogy elfelejted például azt az ebéd utáni fánkot is hozzáadni, vagy épp valamiért kimarad egy érték. Ha ezen gyakran felbosszantod magad, most nyugodtan hátradőlhetsz, ugyanis itt a megmentőd, a Lose it! applikáció.

A cikknek ittmég nincs vége, a folytatásért irány a Vous oldala

Forrás:
iStock